OB-LA-DI Beagles

 
Untitled Document
menu

 

 

Hvem er vi ?

Vi er et ungt par som har en lille kennel med for tiden 7 hunde og et medejerskab på flere udstationerede hunde. Fra jeg startede med den første beagle i 1985 og frem til idag har jeg opbygget en ide om hvordan jeg mener en beagle skal se ud, og har tilegnet sig god erfaring med hvordan man med fordel opdrager/træner sin beagle.
Vi har alle hunde i hjemmet, og vores hvalpe vokser op sammen med resten af familien. Det føler jeg er godt, da hvalpene så bliver vænnet til de dagligdags begivenheder, de bliver sat i når de kommer ud til deres nye hjem. Da jeg lægger stor vægt på at hundene avles sundt, benytter jeg mig ikke af tæt linieavl, men forsøger at avle på ubeslægtede individer, som er af samme type (typeavl). På den måde forstærker man ikke de gener som bærer arvelige sygdomme.
Ellers kan vi fortælle, at jeg gør meget ud af at stimulere vores hunde (og vores hvalpe) på alternative måder og at jeg arbejder med alle vores hunde, hvilket har givet mig god erfaring, som jeg forsøger at give videre til køberne af vores hvalpe.
Jeg har valgt at give alle vores hvalpe en hvalpetest og jeg opfordrer vores hvalpekøbere til at deltage i en unghunde mentaltest med deres unghund inden den fylder 2 år. På den måde får en viden om temperamenterne i de linier vi arbejder med, ligeledes får vores hvalpekøbere en større viden om deres hvalps mentale potentiale.

Opsumering af udstillingsresultater frem til sommer 2010:

Fra vores første kuld blev født sommeren 1997 og frem til okt. 2010, er der opdrættet 264 beagler med vores kennelnavn. Af disse har 84 været udstillet mindst 1 gang (31%).
De udstillede hunde har være placeret med følgende procentmæssige resultater:
67% af de udstillede hunde har fået tildelt CK (Cert kvalitet)/excelent.
25% af de udstillede hunde har fået tildelt mindst 1 Cert (Certifikat til Championat)
36% af de udstillede hunde har fået mindst 1 udstillingstitel (I enten DK eller udlandet).

Det er et gennemsnit jeg er ret stolt over !


For nærmere informationer :
Kennel OB-LA-DI
v/ Morten Roslyng Johansson
Fulbyvej 23, DK-4180 Sorø,
Phone +45   5784 5783
Mobile: +45 5160 4841